zaterdag 30 juni 2012

38. Laden in Osnabruck

Vanmorgen voor vertrek nagekeken op de website's van e-laad en ladenetz.de, en tot de conclusie gekomen dat we zouden moeten kunnen opladen in Osnabruck bij het stadhuis.






Plekje gevonden bij één van de zes oplaadpunten en nu eens kijken of het inderdaad lukt. Gebruiksaanwijzing staat op de paal. Pasje voor de mennekes opening houden, en jawel de kaart wordt gelezen.







Echter na een paar seconden verschijnt in het schermpje de melding dat ons klant nummer niet wordt herkend.




We hebben even gebeld met The New Motion, ze gaan ons terug bellen. Na ca. 10 minuten worden we terug gebeld en ook bij The New Motion heeft men na research op de verschillende websites www.ladenetz.dewww.e-laad.nl en toelichting op persbericht van beide organisaties geconcludeerd dat het mogelijk zou moeten zijn. Echter helemaal zeker van onze zaak zijn we allemaal niet. Het is niet echt duidelijk. Maandag weten we waarschijnlijk meer als alle partijen weer bereikbaar zijn. Op zaterdag is men dit in ieder geval niet.


Wederom mogen we ons gelukkig prijzen dat we voor ons EV avontuur een Opel Ampera hebben gekozen. We kunnen nu in ieder geval terug naar huis op benzine, dat was met elke andere EV niet gelukt.


wordt vervolgt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten